Serviciile TCE Expediții

Expeditia marfurilor in regim FTL (Camion complet)

Asiguram transportul catre orice locatie nationala cu 1, 2  incarcari/descarcari in termen de livrare 24-48 ore, folosind flota proprie sau inchiriata ce contine auto incepand cu 1,5 Tone  la 22 Tone.Tce Expeditii realizeaza deasemenea "livrari platforma Dante "  logistica Emag si Fashion Days , unde asigura asistenta la receptie precum si serviciul de returnare al documentelor.

 

Expeditia marfurilor in regim LTL (Distributie)

Asiguram transportul catre orice locatie nationala cu autoturisme de la 1.5 - 10 tone sarcina utila, in termen de livrare 24-72 ore, pentru mai mult de 3 incarcari/descarcari.

 

  Programari in platforma logistica Mercareon 

   Asiguram programari Mercareon contra cost pentru descarcari de marfuri in platformele Rewe, Kaufland, atat pentru marfurile transportate prin TCE EXPEDITII cat si pentru transporturile dumneavoastra proprii.

 

 

TCE ofera servicii de logistica complete, de la simpla coordonare si manipulare de marfuri pana la depozitare, management si administrare de stocuri realizate prin sisteme de lucru performante.

Toate operatiunile se efectueaza prin scanare intr-un soft WMS in care gestiunea este organizata pe loturi si date de expirare, astfel incat se elimina posibilitatea erorii umane si se respecta principiu FEFO(first expiry first out).

 

 

 

Manipulare si receptie marfuri

Manipulare efectuata in conditii optime, sub rampa acoperita sau in depozit, de catre specialisti certificati, dotati cu motostivuitoare de ultima generatie

 

 

 

 Tce Expeditii are acreditare atat pentru transporturi generale de marfa cat si pentru transporturi de marfuri periculoase (ADR).